Pole Philosophy OnLine

Drage naše,

Ovo neobično vrijeme stavilo nas je pred zaista veliki izazov. Pokrenulo nas je u smjeru u kojem već dugo gledamo… odnosno više pogledavamo, ali… ;) Sada smo zapravo bile prisiljene baciti se u novi projekt i novi izazov doslovce “na glavu”. Neosporno je da se puno više volimo družiti u svojevrsnoj izolaciji naših dvorana, ali ako biramo druženje na neki način ili ne druženje uopće… biramo neki način! :)
Malo nam je duže trebalo jer sve što radimo želimo dobro promisliti i raditi na najbolji i najkvalitetniji mogući način… ali sada smo spremne! ♥
U tjednu od 04. svibnja kreću naši online live treninzi!


Ono što je također značajno različito kod online treninga je što na žalost nikakav online trening ne može prenijeti tu atmosferu i snagu koju u potpunom doživljaju i energiji naših treninga daje fizička i mentalna izoliranost dvorane od ostatka svijeta, sloboda prostora, polumrak i glasna muzika. Zato nemojte očekivati isto nego pronađite najpozitivnije moguće u različitom zajedno s nama. Svaka za sebe, a zajedno… ♥

Treninzi će se po tjednom rasporedu održavati u realnom vremenu s instruktoricom preko aplikacije Zoom.
Moći ćete odabrati između dvije različite vrste treninga:

FloorOnly
FloorOnly treninzi namijenjeni su održavanju vaše forme, te radu na vašoj snazi i fleksibilnosti. Sve vježbe, kao i dinamika, jako su vam dobro poznate iz naših dvorana, s prvog dijela naših treninga tzv. “poda”.
- Trening traje 55 – 60 minuta.
- Trening za vrijeme samog izvođenja vježbi nije interaktivan (jednostrana komunikacija od strane instruktorice)
- Termini, odnosno treninzi, će se dijeliti na FloorOnly Osnovni i FloorOnly Next Level. Nazivi se odnose na stupanj na kojem trenutno trenirate tako da se polaznice Osnovnog programa mogu prijaviti samo na FloorOnly Osnovni, a polaznice Next Levela i Master Levela nemaju ograničenja kod prijave.
- Za trening vam je potrebna prostirka za vježbanje, udobna odjeća, voda i 2m2 slobodnog prostora oko vas. Idealno bi bilo osigurati si mirno okruženje kako bi što bolje mogle čuti instruktoricu i muziku
- Za trening se možete prijaviti isključivo preko maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
- Cijena treninga je 40,00 kuna za naše članice, 70,00 kuna za vanjske polaznice
- Broj mjesta je ograničen, a mjesto je rezervirano isključivo uplatom
- Nakon prijave sve daljnje upute i informacije dobiti ćete povratno na mail

Radionice
Za potrebe ovog projekta osmišljen je niz radionica koje koriste sve nama poznate “rekvizite”, a održavati će se po unaprijed objavljenom rasporedu. Kroz Pole Philosophy OnLine moći ćete proći različite radionice koje koriste pod, zid, stolac, šipku, fotelju (trosjed, dvosjed, kutnu garnituru...), a imaju naglasak od snage i fleksibilnosti, do plesa i tease-a. ;) Uz svaku radionicu biti će obrazloženje na šta se točno odnosi tako da ćete moći odabrati po osobnim preferencijama. Ono što je sigurno da je svaka radionica jaaaako dobar trening ;) i vrlo iskoristiva za unaprjeđenje vašeg plesnog znanja i repertoara pokreta. Svaka radionica koncipirana je na način da ima specijalizirano zagrijavanje te plesnu rutinu koja se uči element po element, do spajanja u plesnu cjelinu.
- Trening traje 55 – 60 minuta
- Trening je interaktivan
- Svaki trening ima svoje specifičnosti po pitanju potrebnih resursa za treniranje, tako da će svaka prijavljena polaznica dobiti detaljne upute što treba pripremiti za trening. Radionice su rađene vrlo pažljivo u smislu da smo vodile brigu o prostoru, različitim vrstama stolaca koje imate kod kuće, količini slobodnog zida koja je možda minimalna ili se svodi samo na vrata i sl.
- Za trening se možete prijaviti isključivo preko maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
- Cijena treninga je 50,00 kuna za naše polaznice, 90,00 kuna za vanjske polaznice
- Broj mjesta je ograničen, a mjesto je rezervirano isključivo uplatom
- Nakon prijave sve detaljne upute i informacije dobiti ćete povratno na mail
Raspored za idući tjedan objavljivati će se najkasnije do subote navečer (20:00) prethodnog tjedna. Po objavi rasporeda moći ćete se isključivo na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. prijaviti za željeni termin i trening. ♥
Raspored ćete moći naći na našoj web stranici, te na društvenim mrežama.