Floorwork - 13.10.2018. u 17h

Ples nije samo šipka, nego su ples i prijelazi i sve ono što se događa u međuvremenu i upravo je iz tog razloga nastala naša radionica Floorwork By Pole Philosophy!

FLOORWORK je radionica koja će vas uvesti u jednu novu dimenziju poda i pokazati načine kako da najbolje iskoristite već možda naučene pokrete na podu, ali obogatiti vas i za nove prijelaze, nove jedinstvene pokrete i donijeti vam plesnu Rutinu koja će vas oboriti s nogu (ne zato što ćete već biti na podu, isprobavajući pokrete, nego zato jer je zaista moćna)!

Floorwork radionica u trajanju od puna dva sata (120 min) održat će se u subotu, 13. listopada 2018. u 17:00 u našem studiju na Poljudu i otvorena je i za zainteresirane polaznice koje nisu naše članice.

Cijena radionice iznosi 150,00 kuna.Cijena radionice za vanjske polaznice iznosi 200,00 kuna. U cijenu je uračunat PDV.

Broj mjesta je ograničen pa svoje mjesto možete rezervirati isključivo na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Bitno je napomenuti da vam za radionicu trebaju cipele, štitnici za koljena i štucne (ili trenirka, tajice) čisto da vam zaštite koljena i olakšaju kretanje po podu. Vidimo se na još jednoj plesnoj poslastici!

Floorwork by Pole Philosophy