Dan otvorenih vrata Split - 03.09.2016. od 11 do 18 sati

Neobjavljeno

Draga naša buduća, bivša i sadašnja polaznice,

s veseljem te pozivamo na druženje u našem studiju na Stadionu Poljud ispod istočne tribine, 8 Mediteranskih igara 2, 3. rujna od 11 do 18h.Imati ćeš priliku razgledati studio, družiti se s našim instruktoricama, pitati što god te zanima, počastiti se kojim kolačem, vježbati s nama na Intro satovima u 11:00, 15:00 i 17:00h – i naravno, sve to besplatno! :)

Nakon svakog INTRO sata čeka te i 'SHOW OFF' – naše instruktorice su za vas pripremile jednu plesnu i zanimljivu prezentaciju na kojoj će vam uz korištenje šipke, poda, zida, stolice i fotelje pokazati zašto ples na šipci nije samo običan ples već filozofija iza koje se kriju sretne žene.

Prethodne najave nisu potrebne, a na intro satovima može vježbati tko god želi.

Dan otvorenih vrata u Pole Dance Fitness studiju je odličan izgovor da povedeš svoje prijateljice i provedeš s njima subotu na malo drugačiji i zabavniji način! ♥

INFO PLUS: Za naše sadašnje polaznice omogućile smo razlog više da na Dan otvorenih vrata povedu sve svoje frendice jer na osnovu svake frendice koja se nakon Intro sata upiše u naš studio, sadašnja polaznica će ostvariti popust od 100kn na mjesečnu članarinu! Maksimalan iznos popusta na jednoj članarini je 100 kn pa se za dovedene 4 frendice popust od 100 kn aplicira u sljedeća 4 mjeseca treniranja. ;)

Dođi u klub sretnih žena, povedi frendice i provedi nezaboravnu subotu s nama ! :)