Besplatni uvodni treninzi - Intro sat

Drage naše ,

obavještavamo Vas da će se prije novih upisa održavati besplatni uvodni treninzi u našem studiju na Stadionu Poljud u sljedećim terminima:

SUBOTA, 29.02.2020. u 17:00h
NEDJELJA, 01.03.2020. u 17:00h
SUBOTA, 07.03.2020. u 17:00h

Besplatni uvodni trening, odnosno Intro sat, je trening u trajanju od cca 90 minuta, na kojem imate priliku isprobati naš posebno osmišljen set vježbi na podu, S hod, jedan rotirajući element na šipki i naučiti kratku plesnu rutinu. Kroz sve to vodit vas jedna od naših instruktorica kojoj ujedno možete postaviti i sva dodatna pitanja. ;)

Za uvodni trening sugeriramo tajice ili donji dio trenirke i majicu, užu, na bretele. ;) Obzirom da vježbamo bose to bi bila sva potrebna oprema. I da, još jedna mala napomena - budite spremne raspustiti kosu! ;)

Pozivamo vas na Stadion Poljud, ispod Istočne tribine (između ulaza S i T) na jedan takav Intro sat. ;)
Svoje mjesto obavezno rezervirajte mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a Intro sat je besplatan. :)
Sudjelovanjem na našem Intro satu u mogućnosti ste ostvariti pogodnosti pri upisu u 1. stupanj našeg redovnog programa. Sve što trebate je preuzeti od instruktorice poklon bon s popustom od čak 100,00 kuna na prvu mjesečnu članarinu! :)

Dobro nam došle :))))

Vaš Pole Philosophy - Pole Dance Fitness Studio Split <3