Za trening se možete prijaviti isključivo putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijava mora sadržavati vaše ime i prezime, vrijeme i naziv treninga na koji se prijavljujete.
Ukoliko ste redovna polaznica Pole Dance Fitness Studija u Zagrebu ili Splitu, molimo vas da navedete i stupanj na kojem ste trenutno.
Proučite Opis naših online programa i odaberite nešto samo za sebe! ♥

Drage naše,

Ovo neobično vrijeme stavilo nas je pred zaista veliki izazov. Pokrenulo nas je u smjeru u kojem već dugo gledamo… odnosno više pogledavamo, ali… ;) Sada smo zapravo bile prisiljene baciti se u novi projekt i novi izazov doslovce “na glavu”. Neosporno je da se puno više volimo družiti u svojevrsnoj izolaciji naših dvorana, ali ako biramo druženje na neki način ili ne druženje uopće… biramo neki način! :)
Malo nam je duže trebalo jer sve što radimo želimo dobro promisliti i raditi na najbolji i najkvalitetniji mogući način… ali sada smo spremne! ♥
U tjednu od 04. svibnja kreću naši online live treninzi!

Opširnije...

Neobjavljeno

Rokovi! Predavanja! Seminari! Izlaganja! Hvata te panika od nove akademske godine?! Opusti se i zapleši s nama! :)

Dajemo ti jednom tjedno najbolji anti stress blok sat, a od nove akademske godine i studentski popust! Cijena za studentice: 290,00kn! :) Na upise donesi indeks i osiguraj si popust. 

Od 01.10. popust se primjenjuje i na sve studentice koje već treniraju u našem studiju :)

Neobjavljeno

Poštovane,

Obavještavamo Vas da primamo prijave za upis u nove grupe prvog stupnja u SPLITU koje kreću s radom u tjednu od 09. ožujka 2020.
Kako biste osigurale svoje mjesto u ovom ciklusu potrebno je prijaviti se (ostaviti svoje ime i prezime, željeni termin, e-mail adresu i broj telefona ili mobitela) na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opširnije...