Catwalk - 24.04.2021. u 15h

Često zanemaren, a toliko bitan, S hod zahtijeva potpunu predanost i ples cijelog tijela! ;)

Nevažno da li si tek stala u svoje prve cipele ili hrabro plešeš u njima već godinama, ova će te radionica naučiti kako se graciozno kretati, koristiti cipele tako da su kao savršen produžetak tvojih nogu. ;) Cipele su jedan od tvojih najvažnijih alata i vrijeme je da ih napokon ukrotiš i iskoristiš njihovu moć, te naučiš nove trikove koje ćeš obožavati i sigurno koristiti u budućim čagama. ;) Zakorači u svoje novo plesno poglavlje, ovoga puta - doslovno! 

Catwalk radionica traje dva sata  (120 min) i otvorena je za sve redovne polaznice Pole Philosophy Osnovnog, Next Level i Master Level programa kao i za sve zainteresirane polaznice koje nisu naše članice. 

Naša Catwalk radionica održati će se u subotu, 24. travnja 15h u našem studiju na Zagrebačkom velesajmu. Prijave isključivo mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Cijena radionice za sve redovne polaznice Pole Philosophy programa u Zagrebu ili Splitu iznosi 150,00kn. Svaka ponovljena radionica za naše redovne polaznice iznosi 100,00kn. Cijena za vanjske polaznice iznosi 200,00kn. U cijenu je uračunat PDV.