Pravo vrijeme za povratak!

Pole dance fitness - Pole philosophy studio godinama je funkcionirao na način da su se sve odrade, koje su se skupile tijekom treniranja, mogle iskoristiti i nakon povratka u studio, bez obzira što je u Pravilima o redovnom rekreativnom treniranju bilo određeno drugačije. :)

U novoj sezoni koja kreće u rujnu ove godine, mijenjamo ovu praksu te će se sve odrade, neke sačuvane i od 2009.,  izbrisati iz evidencije ako do tada bivše polaznice ne aktiviraju svoje članstvo.  U ovom prijelaznom periodu, od veljače do rujna, sve nekadašnje polaznice koje upišu nastavak treniranja mogu iskoristiti sve svoje odrade, sukladno ranije važećoj praksi, do kraja ove sezone 2017./2018., odnosno do 01. srpnja 2018. godine.

Ubuduće će se prema Pravilima pohadanja redovnog programa , sve odrade koje su odobrene, moći iskoristiti do trenutka ispisivanja iz redovnog programa. Cijena redovnog programa iznosi 350,00 kn.

Ukoliko se želiš vratiti u formu, ponovo plesati i uživati sa starom, ali i novom ekipom u Klubu sretnih žena, slobodno nam se javi na naš mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 Nove grupe počinju s treninzima u tjednu od 05.02.2018. ;)

"The future is the past, returning through another gate."