Floorwork Vol.2 10.04.2021. u 15h

Na našoj popularnoj radionici Floorwork naučile ste mnoštvo elemenata i kombinacija koje su obogatile vaš plesni izričaj. :) Floorwork Vol. 2 ide korak dalje i u vaš ples uvodi novi seksi naglasak varijacijama elemenata koje ste svladale na Floorwork radionici i nekim, potpuno novim elementima zbog kojih će vam poteći zazubice :D

Dinamični okreti, igranje s vlastitim tijelom i lude kombinacije omogućit će vam nove priče na plesnom podiju ;) I jedan pravi Confession on a dance floor. :)

Naša Floorwork Vol.2 radionica održati će se u subotu, 10. travnja u 15 sati u našem studiju na Zagrebačkom velesajmu, Paviljon 8. 

Floorwork radionica traje sat i pol (90min), a otovrena je za sve redovne polaznice Pole dance fitness Osnovnog, Next Level i Master Level programa kao i za sve zainteresirane polaznice koje nisu naše članice.

Bitno je napomenuti da vam od opreme za radionicu trebaju cipele, štitnici za koljena ili štucne čisto da vam zaštite koljena i olakšaju kretanje na podu. Zbog dinamičnih elemenata koji se uče na radionici, toplo preporučamo da radionicu odradite par puta. ;)

Kako se na radionici Floorwork Vol.2 programski svladavaju i nadograđuju elementi s Floorwork radionice, preduvjet za sudjelovanje na istoj je odrađena Vol.1 radionica.

Cijena radionice iznosi 150,00kn. Cijena za vanjske polaznice iznosi 200,00kn U cijenu je uračunat PDV.

Svaka ponovljena radionica za naše redovne polaznice iznosi 100,00kn.