Dimensions - 08.05.2021. u 15h

Nema osobe koja se ne voli "uvaliti" u fotelju i uživati u njenoj mekoći, udobnosti i osjećaju opuštenosti koju pruža. U dvorani fotelja, nasuprot hladnoj, metalnoj i uspravnoj šipci, nudi toplinu, mekoću i udobnost ;)

Mnoge naše polaznice vide fotelju kao ne samo još jedan plesni aparatus u dvorani nego kao centralno mjesto i sigurnu zonu. Neke je izbjegavaju, ali tu i tamo isprobaju, a neke se jednostavno nikada nisu istinski saživjele s plesom u fotelji 
Nas nova radionica Dimensions donosi vam jednu novu dimenziju fotelje! 
Za one koje ju vole – počet ćete ju promatrati i koristiti drugačije. Fotelja će za vas dobiti novu dimenziju ;)
Za one koje nisu sigurne što bi uopće mogle u fotelji – naučit ćemo vas! ;) Dobiti ćete inspiraciju i možda se odvažiti više ju koristiti u plesu ;) Neće više biti samo mračni predmet vaše želje u kutu dvorane.

Dimensions radionica traje sat i pol (90 min) i otvorena je za sve redovne polaznice Pole Philosophy Osnovnog, Next Level i Master Level programa kao i za sve zainteresirane polaznice koje nisu naše članice. Zbog velikog broja elemenata od kojih se sastoji preporučamo radionicu ponoviti više puta. Sneak peak - https://www.youtube.com/watch?v=z4oyugUP-T8&t=9s

Naša Dimensions radionica održati će se u subotu, 08. svibnja u 15h u našem studiju na Zagrebačkom velesajmu. Prijave isključivo mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Cijena radionice iznosi 150,00 kuna. Cijena za vanjske polaznice iznosi 200,00 kuna. U cijenu je uračunat PDV.

Svaka ponovljena radionica za naše redovne polaznice iznosi 100,00 kuna. Cijena za ponavljanje radionica vrijedi i za sve redovne polaznice koje su u prošlim sezonama odradile neku od radionica.