Treninzi će se održavati preko aplikacije Zoom koju trebate instalirati na vaše računalo, tablet ili mobitel.
30 minuta prije početka treninga dobit ćete na mail s kojeg ste se prijavili, link, Meeting Id i Password s kojim ćete se prijaviti na trening.
Za kvalitetan trening potrebna vam je stabilna internetska veza.
“Ulazak” na trening kreće 10 minuta prije vremena naznačenog kao početak treninga.
Prijave za sudjelovanje na treningu “zatvaraju” se dva sata prije početka treninga.
Broj mjesta na treningu je ograničen, a mjesto je rezervirano isključivo uplatom.
Nakon prijave sve detaljne upute i informacije dobiti ćete povratno na mail.
Minimalan broj polaznica za održavanje treninga je 5.
Sve vježbe izvodite na vlastitu odgovornost.

 

Za trening se možete prijaviti isključivo putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijava mora sadržavati vaše ime i prezime, vrijeme i naziv treninga na koji se prijavljujete.
Ukoliko ste redovna polaznica Pole Dance Fitness Studija u Zagrebu ili Splitu molimo vas da navedete i stupanj na kojem ste trenutno.

U nastavku proučite raspored i kratke opise radionica, a na Opis programa pronađite više detalja:

➡️UTORAK - 12.05.
10:00 FloorOnly Osnovni
18:00 Soft Play ili Wall Tease
20:00 FloorOnly Next Level ili Slow Pole Flow
➡️SRIJEDA - 13.05.
18:00 FloorOnly Osnovni ili Slow Chair Flow
20:00 StretchLine Floor ili PoleMe
➡️ČETVRTAK - 14.05.
18:00 FloorOnly Next Level ili Chair Time
20:00 FloorOnly Osnovni ili Floor Flow
➡️FloorOnly Osnovni i Next level
FloorOnly treninzi namijenjeni su održavanju vaše forme te radu na vašoj snazi i fleksibilnosti. Sastoje se od niza vježbi povezanih kroz fluidne prijelaze u jedan neprekinuti niz. Dinamika je usporena i fokusirana na snagu i istezanje.
Sve naše radionice sastoje se od vježbi fokusiranih na sve dijelove tijela, ali modificirane u plesne pokrete te spojene u plesnu koreografiju.
➡️Soft Play - radionica koja kao rekvizit koristi fotelju, trosjed, dvosjed…
➡️Wall Tease – cijela plesna rutina izvodi se na zidu.
➡️PoleMe i Slow Pole Flow – radionice za koje je potrebna šipka.
➡️StretchLine Floor i Floor Flow – radionice za koje vam je potrebno samo i jedino malo slobodnog prostora na podu.

Vrijeme trajanja treninga ili radionice: 55 - 60 minuta
Cijena FloorOnly treninga za članove: 40,00 kuna
Cijena FloorOnly treninga za vanjske: 70,00 kuna (10 eura)
Cijena radionica za članove: 50,00 kuna
Cijena radionica za vanjske: 90,00 kuna (13 eura)

Dobro nam došle! 💜

 

 

 

Pole Philosophy OnLine treninzi održavaju se u realnom vremenu s instruktoricom preko aplikacije Zoom.
Moguće je odabrati između dva različita koncepta treninga - FloorOnly i Radionice.
Pri osmišljavanju plesnih rutina i svih vježbi vodile smo posebno računa o ograničenjima prostora koje možda imate kod kuće pa su tako sve radionice izvedive na vrlo malo prostora.

FloorOnly
FloorOnly treninzi namijenjeni su održavanju vase forme te radu na vašoj snazi i fleksibilnosti. Sastoje se od niza vježbi povezanih kroz fluidne prijelaze u jedan neprekinuti niz. Dinamika je usporena i fokusirana na snagu i istezanje, a vježbe najviše sliče onima iz joge i pilatesa.
Našim redovnim polaznicama sve vježbe kao i dinamika jako su vam dobro poznati iz naših dvorana, s prvog dijela naših treninga tzv. “poda”. Ono što je značajno različito je što na žalost nikakav online trening ne može prenijeti tu atmosferu i snagu koju u potpunom doživljaju i energiji naših treninga daje fizička i mentalna izoliranost dvorane od ostatka svijeta. Zato nemojte očekivati isto nego pronađite najpozitivnije moguće u različitom zajedno s nama. Svaka za sebe, a zajedno…♥

RADIONICE

POD (FLOOR)
Radionice koje kao svoj rekvizit koriste samo i jedino pod su plesne radionice koja će vas kroz rutine naučiti neke nove elemente i starim elementima dodati novi okus. :) 
I ako se dvoumite možete li ih odraditi doma u malo kvadrata, možete! Naučiti ćemo vas kako u malo prostora maksimalno iskoristiti pod ♥
Radionice se sastoje od zagrijavanja, učenja elemenata kroz rutinu, te plesanje iste na kraju.
Kod svake Floor radionice potrebno vam je nešto za zaštititi koljena i cipelice po želji. :) 
Iz naziva radionice relativno lako možete zaključiti na što je konkretno stavljen naglasak u svakoj pojedinoj radionici.
Move your carpet and let’s dance! ;)
U našem rasporedu pronađite Floorwork za sebe: Floor Flow, Floor Wawes, StretchLine Floor

ŠIPKA (POLE)
Sami naziv vam govori da je ovo radionica za vas ako kod kuće imate šipku. ♥
Radionice sa šipkom namijenjeni su održavanju vaše forme na šipci, ali i općenito. Trening je koncipiran na principu radionice na kojoj ćete se dobro zagrijati, naučiti rutinu na šipci koristeći pokoji novi, ali i elemente koji su vam potencijalno poznati, ali ćete ih povezivati na možda vama neuobičajen i nov način, te se dobro istegnuti na kraju treninga.
Obzirom da je šipka specifičan rekvizit koji zahtjeva asistenciju pri učenju novih ili savladavanju sa potpunom sigurnošću nekih već naučenih elemenata, molimo vas za pojačani oprez i izvođenje (posebice upside down) samo onih elemenata u kojima ste izrazito sigurne. Također napominjemo da je izvođenje bilo kojeg elementa isključivo na vašu odgovornost. Na žalost nismo vam dovoljno blizu kako bi vam pomogle ukoliko dođe do neke potencijalno opasne situacije pa vas zaista molimo za pojačan oprez.
Na šipci birate: PoleMe, Slow Pole Flow

STOLAC (CHAIR)
Da, da, znamo da doma nemate stolce kao one iz plesnih studija, ali… na sve smo mislile i osmislile pleseu radionice koje pristaju svakom stolcu i još k tome ne traže puno slobodnog prostora oko vas. Svaka stolica je različita i novi je izazov za vas... Ovo su radionice koja će to testirati i pokazati vam da ne postoje ograničenja, već je svaki stolac novo platno koje još nije obilježeno kreativnošću vaših pokreta. ♥
Radionice se sastoje od zagrijavanja, učenja elemenata kroz rutinu, te plesanje iste na kraju.
Za radionice vam je potrebna odjeća u kojoj se osjećate ugodno. Ukoliko vam prostor i stolac dozvoljavaju možete naravno iskoristiti i cipele. :)
Stolac koristimo za: Slow Chair Flow, Chair Time

ZID (WALL)
Radionice koje traže vrlo malo prostora, doslovce vam je širina vrata dovoljna, kombiniraju razne elemente povezane fluidno u plesnu rutinu koristeći čvrstu podlogu zida kao savršeni rekvizit za izvođenje nekih poznatih, ali i skroz novih elemanata, pokreta i prijelaza.
Za radionice vam je potrebna širina vrata čvrste podloge veretikalno (zid, vrata, ormar…) te cca 1,5 m2 praznog prostora oko vas horizontalno. Odjeća udobna, potpuno po vašem izboru. Cipele ili čarapice, ako cipele svakako neke čarapice za obložiti cipele kako u nekim elementima nakon radionice nebi imale neplanirane “crteže” na zidu. ;)
Uza zid vas očekuje: Wall Tease


FOTELJA
Radionice koje koriste najudobniji rekvizit za vježbanje na svijetu ;) – fotelju, trosjed, dvosjed, kutnu garniture… Kao i ostale radionice koncipirane su na način da počinju zagrijavanjem, a nastavljaju se plesnom rutinom koja se uči element po element i spaja u jednu plesnu cjelinu. Za radionicue vam je potreban komad namještaja koji inače koristite za odmor i uživanje – trosjed, dvosjed, fotelja, pa možda čak i krevet. ;) Odjeća je u potpunosti po izboru kao i obuća, ali naše plesne cipelice nisu na odmet. Ako smijemo sugerirati donji dio tajice, a na nogama ako već nisu cipele koristit će vam dobro čarapice ;)
Na fotelji se uživa uz: Soft Play

Važno je da uzmete u obzir da je vježbanje kod kuće isključivo na vlastitu odgovornost i da same morate dobro procijeniti koje elemente ćete izvoditi bez da ugrozite vašu sigurnost i zdravlje. Za neke zahtjevnije elemente nema instruktorice da vam asistira pa nemojte forsirati, budite strpljive i temeljite. Budite odgovorne prema sebi! ;)

Vrijeme trajanja treninga ili radionice: 55 - 60 minuta

Cijena FloorOnly treninga za članove: 40,00 kuna
Cijena FloorOnly treninga za vanjske: 70,00 kuna (10 eura)
Cijena radionica za članove: 50,00 kuna
Cijena radionica za vanjske: 90,00 kuna (13 eura)