Dvoranu u našem studiju mogu iznajmiti redovne polaznice, ali i vanjske korisnice. Također, moguće je iznajmiti dvoranu bez i sa instruktorice.

Iznajmljivanja dvorane bez instruktorice
Cijena iznajmljivanja dvorane na 1 sat (60 min) bez instruktorice za polaznice redovnog programa Pole Dance Fitness programa iznosi 100 Kn. Za vanjske korisnice cijena je 150 Kn.

Iznajmljivanja dvorane sa instruktoricom
U našem studiju postoji mogućnost iznajmljivanja dvorane sa instruktoricom, koja polaznicama omogućava strukturirani sat, asistencije i profesionalno vođenje treninga.

Cijena iznajmljivanja dvorane na 1 sat (60 min) sa instruktoricom za polaznice redovnog programa Pole Dance Fitness programa, do 5 polaznica iznosi 500 Kn, od 6 do 12 polaznica 700 Kn. Za vanjske korisnice, do 5 polaznica cijena je 700 Kn, od 6 do 12 polaznica 1000 Kn.

Uvjeti najma:

Sve polaznice koje iznajmljuju dvoranu na bilo koji način vježbaju na vlastitu odgovorsnost.

Najam dvorane po gore navedenim cijenama namjenjen je isključivo za vježbanje. Uvjeti najma za bilo koje druge namjene
dogovaraju se posebno, ovisno o željama, potrebama i mogućnostima. Sve informacije po tom pitanju moguće je dobiti na mail adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Povlaštena cijena najma dvorane za redovne polaznice rekreativnog programa Pole Dance Fitness studija vrijedi samo u slučaju kada uslugu najma koriste samo redovne polaznice rekreativnog programa Pole Dance Fitness studija. Ukoliko je prisutna neka od vanjskih korisnica primjenjuje se cijena za vanjske korisnice.

Sve polaznice za vrijeme iznajmljivanja dvorane vježbaju na vlastitu odgovornost.

Sve polaznice koje koriste dvoranu i opremnu u dvorani odgovorne su za nju i obvezuju se vratiti dvoranu i opremu u istom stanju u kojem su ju preuzele. (vrijedi samo za najam bez instruktorice)