Jeste li znale da u našem studiju možete kupiti poklon bonove za sve sadržaje iz naše ponude?

Kao genijalan poklon za nekoga tko do sada nije trenirao u Pole Dance Fitness studiju, naša je preporuka poklon bon za 1. stupanj našeg osnovnog programa. :)

Opširnije...

SNIMANJE - Pole Philosophy Secret Dance Video Shoot

Želite video koji će vjerodostojno prikazati vaš ples, kretnje, energiju? Želite video koji ćete s ponosom moći pokazati? Obratite nam se s povjerenjem :) Dogovorite naš Pole Philosophy Secret Dance video shoot!

Cijena snimanja u trajanju od maksimalno 3 sata te obrađenim video materijalom u trajanju od 3 do maksimalno 5 minuta iznosi 800,00kn. U cijenu je uračunat PDV. 
Za uvjete i termine Pole Philosophy Secret Dance video shoot kontaktirajte studio na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pole Dance Fitness - Pole Philosophy studio u svojoj ponudi ima Privatni sat za svoje redovne polaznice i vanjske korisnice.
Privatni sat obavezno uključuje zagrijavanje našim standardnim vježbama na podu u trajanju  cca 25 minuta. Nakon toga instruktorica se individualno posvećuje željama polaznice i fokusira na segment (ples, šipka, lap dance,...) koji polaznica želi usavršiti.

Opširnije...

Pole Philosophy Party sat idealan je način da proslavite neke momente u svom životu.

  • Rođendan
  • Djevojačka večer
  • Girls' Night Out
  • Trudnoća/Rođenje djeteta
  • Samostalnost (razvod ili prekid veze :))
  • Ili bilo šta drugo što zaslužuje party!
Opširnije...

“Mirror mirror on the wall, who is the fairest of them all?”
Ne fali vam ogledalo u našoj plesnoj dvorani ali ipak vas zanima kako zapravo izgledate dok plešete?

Opširnije...

Pole Dance Fitness studio moguće je unajmiti za određene evente.
Za uvjete najma, cijenu i termine molimo Vas kontaktirajte studio na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Experience Pole Philosophy je uvodni sat na kojem imate priliku isprobati naš posebno osmišljen set vježbi na podu, S hod, jedan rotirajući element na šipki i naučiti kratku plesnu rutinu. Instruktorica će Vam demonstrirati kratki ples i biti na raspolaganju za pitanja.
Atmosfera u našem studiju je opuštena, prijateljska i bez predrasuda.

Opširnije...

Želite posjedovati posebne fotografije koje će u sebi sadržavati vašu Pole Philosophy čaroliju u posebnoj atmosferi našeg studija? Obratite nam se s povjerenjem :) 

Cijena snimanja u trajanju maksimalno 3 sata, s uključenih 10 obrađenih fotografija iznosi 600,00kn. Organiziramo i mogućnost profesionalnog šminkanja za fotografiranje po cijeni od 200,00kn. Šminkanje sa umjetnim trepavicama iznosi 250,00kn. Sve cijene izražene su s PDV-om.

Za uvjete i termine Pole Philosophy Photoshoot-a kontaktirajte studio na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.