Tranzicije, odnosno prijelazi, dio su našeg Pole Philosophya od prvog sata prvog stupnja. Kroz Osnovni program, Next Level i Master Level konstantno radimo s vama na istima, potičemo vas da budete kreativne, nađete svoj stil i način prijelaza iz elementa u element kako bi se što fluidnije kretale i bile što slobodnije i opuštenije u plesu.

Naša Transitions radionica daje naglasak upravo na te male plesne veze koje spajaju elemente poda, zida, šipke i fotelje. Naučit ćemo vas kako tranzicijama dati naglasak u plesu, kako obogatiti svoj plesni izražaj, te kako spojiti, putem tranzicija, vaše plesne bisere u jednu malu plesnu ogrlicu. <3

Radionica se sastoji od 3 dijela. U prvom dijelu je zagrijavanje, drugi dio je podijeljen u 3 segmenta u kojima se radi 27 elemenata i kombinacija i to tranzicije, odnosno prijelazi :

•    Pod & zid
•    Pod & fotelja
•    Pod & šipka

U trećem, završnom dijelu,  uči se mala plesna koreografija koja će vam pokazati kako se naučeni elementi mogu spojiti i iskoristiti u plesu.

Maksimalan broj polaznica je 6 zbog dinamike i kompleksnosti same radionice pa toplo preporučamo da se prijavite na vrijeme. :)
Na radionici se koriste okreti na podu te inverzije na šipci zbog kojih je potrebno ponijeti bokserice.
Plesne cipelice su također dio našeg Pole Philosophy-a te su uvijek poželjne i dobrodošle, a uz plesne cipelice možete ponijeti i štitnike/štucne za koljena  ;)

Transitions radionica traje sat i pol (90 min) i otvorena je za sve redovne polaznice Pole Philosophy Osnovnog, Next Level i Master Level programa kao i za sve zainteresirane polaznice koje nisu naše članice. Zbog velikog broja elemenata od kojih se sastoji preporučamo radionicu ponoviti više puta.

Cijena radionice iznosi 300,00 kuna. Sve redovne polaznice Pole Philosophy programa u Zagrebu ili Splitu ostvaruju pravo na popust od 50%, te je za njih cijena 150,00 kuna. U cijenu je uračunat PDV.

Svaka ponovljena radionica za naše redovne polaznice iznosi 100,00 kuna. Cijena za ponavljanje radionica vrijedi i za sve redovne polaznice koje su u prošlim sezonama odradile neku od radionica.