Druga u seriji stretching radionica fokusirana je na leđa i gornji dio tijela i idealna je za sve vas koje želite unaprijediti fleksibilnost gornjeg dijela svog tijela, neovisno o prethodnom stupnju fleksibilnosti.

Radionica je kreirana za polaznice koje same nikako ne uspjevaju pomaknuti granice fleksibilnosti gornjeg dijela tijela i jednostavno vam trebaju vježbe koje će ga snažnije upogoniti, tako i za vas čiji je gornji dio tijela već dobro uglazbljen, ali tragate za dodatnim vježbama koje će vaše kretnje učiniti još elegantnijima u plesnim elementima gdje je fleksibilnost gornjeg dijela tijela presudna.

Radionica traje sat i pol (90 min) i otvorena je za sve redovne polaznice Pole Dance Fitness osnovnog, Next Level i Master Level programa kao i za sve zainteresirane polaznice koje nisu naše članice.

Cijena radionice za sve redovne polaznice Pole Philosophy programa u Zagrebu ili Splitu iznosi 150,00kn. Svaka ponovljena radionica za naše redovne polaznice iznosi 100,00kn. Cijena za vanjske polaznice iznosi 200,00kn. U cijenu je uračunat PDV.

Cijena za ponavljanje radionica vrijedi i za sve redovne polaznice koje su u prošlim sezonama odradile neku od radionica.