Sjećate se kako je zabavno bilo igrati se s loptom kad ste bile male? :) Lopta nam je bila neiscrpan izvor za hrpu aktivnosti. I još uvijek lopta nam daje mnoštvo ideja i prilika za vježbanje! ;)

Lopta za vježbanje (pilates lopta, švicarska lopta) idealan je rekvizit za jačanje trupa, poboljšanje držanja i razvijanje osjećaja za ravnotežu. U kombinaciji sa šipkom dobiva novu dimenziju! Kao prvi element koji nije statičan u prostoru, uvodi nas u svijet kretanja na jedan drugačiji i još fluidniji način. Razvijamo ples u valu iz malo drugačije perspektive. ;)

Spajanjem statične šipke i kotrljajuće lopte uvodimo vas u novi svijet gdje će vaše tijelo doživjeti spoj dviju krajnosti, koje, naizgled nespojive, čine savršen par!

Vježbamo bose, a na radionicu ponesite tajice ili dugu trenirku, ali i bokserice. Maksimalan broj polaznica je 6 zbog dinamike i kretanja kroz prostor na veseloj i nemirnoj lopti. :)

Roll'n'Pole radionica traje sat i pol (90 min) i otvorena je za sve redovne polaznice Pole Philosophy Osnovnog, Next Level i Master Level programa kao i za sve zainteresirane polaznice koje nisu naše članice. 

Cijena radionice iznosi 300,00 kuna. Sve redovne polaznice Pole Philosophy programa u Zagrebu ili Splitu ostvaruju pravo na popust od 50%, te je za njih cijena 150,00 kuna. U cijenu je uračunat PDV.

Svaka ponovljena radionica za naše redovne polaznice iznosi 100,00 kuna. Cijena za ponavljanje radionica vrijedi i za sve redovne polaznice koje su u prošlim sezonama odradile neku od radionica.

Sometimes it takes balls to be a woman! :)