Pole Star Collection niz je radionica s potpisom Pole Dance Fitness - Pole Philosophy studija, fokusiranih na napredne elemente i zahtjevne kombinacije osmišljene na način da obogate plesnu izvedbu, ali i pomiču granice izdržljivosti, fleksibilnosti i snage.

Svaka Pole star radionica je zasebna cjelina, novo iskustvo i novi izazov. Na radionicama se uče novi hvatovi ali i drugačiji pristup kombiniranja elemenata za one koje žele znati više :)

Podjednako se rade elementi i na fiksnoj i na rotirajućoj šipci.


Svaka Pole Star radionica traje sat i pol (90 min) otvorena je za sve redovne polaznice Pole Dance Fitness osnovnog, Next Level i Master Level programa kao i za sve zainteresirane polaznice koje nisu naše članice.
Jedini preduvjet za sudjelovanje na ovim radionicama je da se polaznice osjećaju ugodno i sigurno u inverzijama. :)

 

Cijena radionice za sve redovne polaznice Pole Philosophy programa u Zagrebu ili Splitu iznosi 150,00kn. Svaka ponovljena radionica za naše redovne polaznice iznosi 100,00kn. Cijena za vanjske polaznice iznosi 200,00kn. U cijenu je uračunat PDV.

Cijena za ponavljanje radionica vrijedi i za sve redovne polaznice koje su u prošlim sezonama odradile neku od radionica.