Sviđa vam se ruski stil plesa na šipci? Nemate pojma o čemu pričamo ali ste znatiželjne? U oba slučaja ovo je radionica za vas!

Ruski stil, tzv. Russian Exotic je novi trend u pole dancing-u koji kombinira vrlo brze i dinamične elemente na šipki i podu te vas uči kako kontrolirati vlastito tijelo. Koordinirani, do kraja izvučeni pokreti, brzina i dinamika plesa susreću dinamiku emocija, senzualnosti, dozu drskosti, temperament i prstohvat seksipila! 


Eva Bembo, Olga Koda - samo su neke od predvodnica "ruskog stila".

U ovoj radionici izvukli smo ono najinteresantnije i najzabavnije, ali to ne znači da nećete odraditi izvrstan kardio trening i dobro se naplesati. Ova izrazito plesna radionica unosi u vaš plesni izričaj žestinu, žustre zamahe glavom, udarce cipelama, dinamiku, brusi vještinu na šipci, oslobađa temperament, gracioznost ali i snagu.

Na radionici ćete naučiti 25 novih plesnih elemenata koji sadrže prijelaze, kombinacije ali i male plesne rutine :)

Maksimalan broj polaznica je 6 zbog dinamike i kompleksnosti same radionice. Plesne cipelice su također dio našeg Pole Philosophy-a te su uvijek poželjne i dobrodošle a za ovu radionicu obavezne, a uz plesne cipelice možete ponijeti i štitnike/štucne za koljena  ;)

From Russia with love radionica održati će se u subotu, 27.03. u 15h u našem studiju na Zagrebačkom Velesajmu, Paviljon 8b, Avenija Dubrovnik 15, traje dva sata (120 min) i otvorena je za sve redovne polaznice Pole Philosophy Osnovnog, Next Level i Master Level programa kao i za sve zainteresirane polaznice koje nisu naše članice. Prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zbog velikog broja elemenata od kojih se sastoji preporučamo radionicu ponoviti više puta. 

Cijena radionice iznosi 150,00 kuna. Cijena za vanjske polaznice iznosi 200,00 kuna. U cijenu je uračunat PDV.

Svaka ponovljena radionica za naše redovne polaznice iznosi 100,00 kuna. Cijena za ponavljanje radionica vrijedi i za sve redovne polaznice koje su u prošlim sezonama odradile neku od radionica.