Nema osobe koja se ne voli "uvaliti" u fotelju i uživati u njenoj mekoći, udobnosti i osjećaju opuštenosti koju pruža. U dvorani fotelja, nasuprot hladnoj, metalnoj i uspravnoj šipci, nudi toplinu, mekoću i udobnost ;)

Mnoge naše polaznice vide fotelju kao ne samo još jedan plesni aparatus u dvorani nego kao centralno mjesto i sigurnu zonu. Neke je izbjegavaju, ali tu i tamo isprobaju, a neke se jednostavno nikada nisu istinski saživjele s plesom u fotelji 
Nas nova radionica Dimensions donosi vam jednu novu dimenziju fotelje!
Za one koje ju vole – počet ćete ju promatrati i koristiti drugačije. Fotelja će za vas dobiti novu dimenziju ;)
Za one koje nisu sigurne što bi uopće mogle u fotelji – naučit ćemo vas! ;) Dobiti ćete inspiraciju i možda se odvažiti više ju koristiti u plesu ;) Neće više biti samo mračni predmet vaše želje u kutu dvorane. 

Dimensions radionica traje sat i pol (90 min) i otvorena je za sve redovne polaznice Pole Philosophy Osnovnog, Next Level i Master Level programa kao i za sve zainteresirane polaznice koje nisu naše članice. Zbog velikog broja elemenata od kojih se sastoji preporučamo radionicu ponoviti više puta.

Cijena radionice iznosi 300,00 kuna. Sve redovne polaznice Pole Philosophy programa u Zagrebu ili Splitu ostvaruju pravo na popust od 50%, te je za njih cijena 150,00 kuna. U cijenu je uračunat PDV.

Svaka ponovljena radionica za naše redovne polaznice iznosi 100,00 kuna. Cijena za ponavljanje radionica vrijedi i za sve redovne polaznice koje su u prošlim sezonama odradile neku od radionica.