Ukoliko još niste isprobale CHAIR DANCE radionicu, vrijeme je da to učinite i zakoračite u potpuno novi svijet plesa nakon čega vam niti jedan stolac više neće biti SAMO stolac!

Chair Dance vol. 1 upoznaje vas sa stolcem kao novim elementom, učite se kretati sa stolcem, oko njega i na njemu. Uče se osnove - stabilnost, ravnoteža i fluidno kretanje na stolcu.

Chair Dance vol. 2 nastavlja priču ali sa zahtijevnijim elementima kao što su okreti sa/na stolac, balansiranje na stolcu te još plesniji combo elementi.

Chair Dance vol. 3 je svojevrstan Show dance pa uz stolac ubacujemo i šešir! Nakon svladane prve dvije Chair dance radionice ova donosi zabavu ali i igranje sa stolcem na malo drugačiji način ;)

Svaka radionica u seriji Chair Dance (vol. 1, 2 i 3) traje sat i pol (90 min) i otvorena je za sve redovne polaznice Pole Dance Fitness osnovnog, Next Level i Master Level programa kao i za sve zainteresirane polaznice koje nisu naše članice.

Na radionicama se programski savladavaju i nadograđuju elementi te ples sa (i na) stolcem, tako da je preduvjet za sudjelovanje na Chair dance vol. 2 “odrađena” jedinica, a preduvjet za Chair dance vol. 3 – “odrađene” jedinica i dvojka.

Na radionicu svakako ponesite svoje plesne cipelice.

Cijena radionice za sve redovne polaznice Pole Philosophy programa u Zagrebu ili Splitu iznosi 150,00kn. Svaka ponovljena radionica za naše redovne polaznice iznosi 100,00kn. Cijena za vanjske polaznice iznosi 200,00kn. U cijenu je uračunat PDV.

Cijena za ponavljanje radionica vrijedi i za sve redovne polaznice koje su u prošlim sezonama odradile neku od radionica.