Na našoj popularnoj radionici Floorwork naučile ste mnoštvo elemenata i kombinacija koje su obogatile vaš plesni izričaj. :) Floorwork Vol. 2 ide korak dalje i u vaš ples uvodi novi seksi naglasak varijacijama elemenata koje ste svladale na Floorwork radionici i nekim, potpuno novim elementima zbog kojih će vam poteći zazubice :D

Opširnije...

Sjećate se kako je zabavno bilo igrati se s loptom kad ste bile male? :) Lopta nam je bila neiscrpan izvor za hrpu aktivnosti. I još uvijek lopta nam daje mnoštvo ideja i prilika za vježbanje! ;)

Opširnije...

Nema osobe koja se ne voli "uvaliti" u fotelju i uživati u njenoj mekoći, udobnosti i osjećaju opuštenosti koju pruža. U dvorani fotelja, nasuprot hladnoj, metalnoj i uspravnoj šipci, nudi toplinu, mekoću i udobnost ;)

Opširnije...

Sviđa vam se ruski stil plesa na šipci? Nemate pojma o čemu pričamo ali ste znatiželjne? U oba slučaja ovo je radionica za vas!
Ruski stil, tzv. Russian Exotic je novi trend u pole dancing-u koji kombinira vrlo brze i dinamične elemente na šipki i podu te vas uči kako kontrolirati vlastito tijelo. Koordinirani, do kraja izvučeni pokreti, brzina i dinamika plesa susreću dinamiku emocija, senzualnosti, dozu drskosti, temperament i prstohvat seksipila! 

Opširnije...

Tranzicije, odnosno prijelazi, dio su našeg Pole Philosophya od prvog sata prvog stupnja. Kroz Osnovni program, Next Level i Master Level konstantno radimo s vama na istima, potičemo vas da budete kreativne, nađete svoj stil i način prijelaza iz elementa u element kako bi se što fluidnije kretale i bile što slobodnije i opuštenije u plesu.

Opširnije...

Nakon niza Chair dance radionica, spojile smo nama dva draga plesna rekvizita u novoj kombinaciji. Stolac je napokon upoznao šipku, pobliže! ;) Plesati samo na šipci ili plesati samo na stolcu uvijek je izazov. U ovoj novoj kombinaciji dižemo cijelu priču na jedan novi, viši i zabavniji nivo. :)

Opširnije...

Pole Star Collection niz je radionica s potpisom Pole Dance Fitness - Pole Philosophy studija, fokusiranih na napredne elemente i zahtjevne kombinacije osmišljene na način da obogate plesnu izvedbu, ali i pomiču granice izdržljivosti, fleksibilnosti i snage.

Opširnije...

Druga u seriji stretching radionica fokusirana je na leđa i gornji dio tijela i idealna je za sve vas koje želite unaprijediti fleksibilnost gornjeg dijela svog tijela, neovisno o prethodnom stupnju fleksibilnosti.

Opširnije...

Stretching radionice donose sasvim novu dimenziju pripreme vlastitog tijela za rad na šipci. Potrebno je naglasiti kako je Vol. 1 fokusiran na noge i donji dio tijela i idealan je kako za sve vas koje imate problema sa špagom ili vam „samo malo do poda fali“, tako i za one koje s tim nemaju nikakvih problema pa žele naučiti nešto napredno i za svoje tijelo napraviti još više.

Opširnije...