Osnovni program organiziran je u osam stupnjeva od kojih svaki traje po osam tjedana. Treninzi se održavaju jednom tjedno i traju po 120 minuta.

Opširnije...

Next Level organiziran je u osam stupnjeva od kojih svaki traje po osam tjedana. Treninzi se održavaju jednom tjedno i traju po 120 minuta.
Next level je nova dimenzija. Strukturno ovaj stupanj je nastavak osnovnog programa, ali plesno on je potpuno novi izazov.

Opširnije...

Master Level strukturno je nastavak Next levela, ali plesno potpuno nov svemir. Treninzi se održavaju jednom tjedno i traju po 120 minuta. Struktura Master levela drugačija je od prethodnih programa.

Opširnije...

Sjećate se kako je zabavno bilo igrati se s loptom kad ste bile male? :) Lopta nam je bila neiscrpan izvor za hrpu aktivnosti. I još uvijek lopta nam daje mnoštvo ideja i prilika za vježbanje! ;)

Opširnije...

Nema osobe koja se ne voli "uvaliti" u fotelju i uživati u njenoj mekoći, udobnosti i osjećaju opuštenosti koju pruža. U dvorani fotelja, nasuprot hladnoj, metalnoj i uspravnoj šipci, nudi toplinu, mekoću i udobnost ;)

Opširnije...

Tranzicije, odnosno prijelazi, dio su našeg Pole Philosophya od prvog sata prvog stupnja. Kroz Osnovni program, Next Level i Master Level konstantno radimo s vama na istima, potičemo vas da budete kreativne, nađete svoj stil i način prijelaza iz elementa u element kako bi se što fluidnije kretale i bile što slobodnije i opuštenije u plesu.

Opširnije...

Nakon niza Chair dance radionica, spojile smo nama dva draga plesna rekvizita u novoj kombinaciji. Stolac je napokon upoznao šipku, pobliže! ;) Plesati samo na šipci ili plesati samo na stolcu uvijek je izazov. U ovoj novoj kombinaciji dižemo cijelu priču na jedan novi, viši i zabavniji nivo. :)

Opširnije...

Pole Star Collection niz je radionica s potpisom Pole Dance Fitness - Pole Philosophy studija, fokusiranih na napredne elemente i zahtjevne kombinacije osmišljene na način da obogate plesnu izvedbu, ali i pomiču granice izdržljivosti, fleksibilnosti i snage.

Opširnije...

Druga u seriji stretching radionica fokusirana je na leđa i gornji dio tijela i idealna je za sve vas koje želite unaprijediti fleksibilnost gornjeg dijela svog tijela, neovisno o prethodnom stupnju fleksibilnosti.

Opširnije...

Stretching radionice donose sasvim novu dimenziju pripreme vlastitog tijela za rad na šipci. Potrebno je naglasiti kako je Vol. 1 fokusiran na noge i donji dio tijela i idealan je kako za sve vas koje imate problema sa špagom ili vam „samo malo do poda fali“, tako i za one koje s tim nemaju nikakvih problema pa žele naučiti nešto napredno i za svoje tijelo napraviti još više.

Opširnije...

Jeste li možda pomislile da vaš plesni izričaj, način na koji plešete i doživljavate muziku, možda ovisi i o vašem horoskopskom znaku??? :) Dođite to provjeriti na interaktivne plesne radionice u našem studiju u kojima ćemo upravo povezati astrološke znakove s plesom na šipci!

Opširnije...

Jeste li znale da u našem studiju možete kupiti poklon bonove za sve sadržaje iz naše ponude?

Kao genijalan poklon za nekoga tko do sada nije trenirao u Pole Dance Fitness studiju, naša je preporuka poklon bon za 1. stupanj našeg osnovnog programa. :)

Opširnije...

SNIMANJE - Pole Philosophy Secret Dance Video Shoot

Želite video koji će vjerodostojno prikazati vaš ples, kretnje, energiju? Želite video koji ćete s ponosom moći pokazati? Obratite nam se s povjerenjem :) Dogovorite naš Pole Philosophy Secret Dance video shoot!

Cijena snimanja u trajanju od maksimalno 3 sata te obrađenim video materijalom u trajanju od 3 do maksimalno 5 minuta iznosi 800,00kn. U cijenu je uračunat PDV. 
Za uvjete i termine Pole Philosophy Secret Dance video shoot kontaktirajte studio na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pole Dance Fitness - Pole Philosophy studio u svojoj ponudi ima Privatni sat za svoje redovne polaznice i vanjske korisnice.
Privatni sat obavezno uključuje zagrijavanje našim standardnim vježbama na podu u trajanju  cca 25 minuta. Nakon toga instruktorica se individualno posvećuje željama polaznice i fokusira na segment (ples, šipka, lap dance,...) koji polaznica želi usavršiti.

Opširnije...

Pole Philosophy Party sat idealan je način da proslavite neke momente u svom životu.

  • Rođendan
  • Djevojačka večer
  • Girls' Night Out
  • Trudnoća/Rođenje djeteta
  • Samostalnost (razvod ili prekid veze :))
  • Ili bilo šta drugo što zaslužuje party!
Opširnije...

“Mirror mirror on the wall, who is the fairest of them all?”
Ne fali vam ogledalo u našoj plesnoj dvorani ali ipak vas zanima kako zapravo izgledate dok plešete?

Opširnije...

Pole Dance Fitness studio moguće je unajmiti za određene evente.
Za uvjete najma, cijenu i termine molimo Vas kontaktirajte studio na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Experience Pole Philosophy je uvodni sat na kojem imate priliku isprobati naš posebno osmišljen set vježbi na podu, S hod, jedan rotirajući element na šipki i naučiti kratku plesnu rutinu. Instruktorica će Vam demonstrirati kratki ples i biti na raspolaganju za pitanja.
Atmosfera u našem studiju je opuštena, prijateljska i bez predrasuda.

Opširnije...

Želite posjedovati posebne fotografije koje će u sebi sadržavati vašu Pole Philosophy čaroliju u posebnoj atmosferi našeg studija? Obratite nam se s povjerenjem :) 

Cijena snimanja u trajanju maksimalno 3 sata, s uključenih 10 obrađenih fotografija iznosi 600,00kn. Organiziramo i mogućnost profesionalnog šminkanja za fotografiranje po cijeni od 200,00kn. Šminkanje sa umjetnim trepavicama iznosi 250,00kn. Sve cijene izražene su s PDV-om.

Za uvjete i termine Pole Philosophy Photoshoot-a kontaktirajte studio na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.