Pole Dance Fitness vodeći je studio za vježbanje na šipci u Hrvatskoj i regiji. Pratimo najviše svjetske standarde u tjelovježbi, a naša glavna misija je da inspiriramo, osnažimo i motiviramo sve žene kroz elegantne i senzualne pokrete našeg fitnessa.

Opširnije...

Studio Pole Dance Fitness - Pole Philosophy Zagreb započeo je s radom u rujnu 2009. godine. U startu je zamišljen kao mali studio sa visokim standardima te je Prva dvorana uređena na Zagrebačkom velesajmu u Kineskom paviljonu ( Paviljon 11). Prostor je zamišljen kao toplo, prijateljsko i intimno mjesto gdje će se sve naše polaznice (i mi skupa s njima) osjećati ugodno. Dvorana u Kineskom je naša prva baza i zauvijek je svim našim instruktoricama i velikom broju polaznica ostala najdraža.

Opširnije...

Pole Dance Fitness – Pole Philosophy je plesni studio koji razvija i uči vještinu plesa na šipci. Ono što razlikuje naš studio od ostalih studija je naglasak na ples kao temeljni i individualni izražaj svake žene. Razvijamo i njegujemo individualan pristup svakoj našoj članici, jer duboko vjerujemo da kao što nema iste osobe, nema niti istog plesnog izražaja.

Opširnije...

Naše vrijeme koje provodimo na satu Pole Dance Fitnessa je veselo, opušteno, bez predrasuda, povjerljivo, posebno i sigurno. U duhu čuvanja naše atmosfere molimo Vas da:

Opširnije...

„Kad sam kretala na prvi trening, na kraj pametni mi nije bilo da će to biti dan u tjednu kojem se najviše veselim. A radi se o ponedjeljku!!! :)

Opširnije...

Je li potrebno predhodno plesno iskustvo i kondicija?
Ne, Pole Dance Fitness koncipiran je na način da svaka nova polaznica kreće od samog početka.
Plesno iskustvo i kondicija stječu se "putem".

Opširnije...